IETS WAARDEVOLS VERDIENT EEN GOEDE BEVEILIGING

Naast de beste verzekering is het beveiligen van uw BMW natuurlijk waar het allemaal mee begint. Wij willen u graag laten kennis maken met drie zeer betrouwbare partners.

Echte vooruitgang begint vanbinnen. Daar zit onze grote kracht. Onze drive om altijd te verbeteren. Nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Nog harder te vechten voor gerechtigheid. Want daar doen we het uiteindelijk voor: Het waardevolle bezit van onze klanten beschermen of na diefstal snel weer terugvinden.

WEBSITE>

LoJack Benelux is de marktleider op het gebied van na-diefstalsystemen in Nederland, dankzij de unieke technologie, samenwerking met de politieen internationale associatie. Het superieure na-diefstalsysteem VLUx-VP is verkrijgbaar vanaf slechts EUR 314,- inclusief installatie.

WEBSITE>

Moving Intelligence, de Nederlandse marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging en fleetmanagement, heeft EuropeTrack en SlimmGPS overgenomen. Laatstgenoemde partijen zijn leverancier van wagenpark- en rittenregistratiediensten in Nederland met een digitaal platform in eigen beheer.

WEBSITE>

Translate »